Ιδιωτικό αεροσκάφος Boeing 757, που ανήκει στον αμερικανό πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, χτύπησε με το φτερό άλλο ιδιωτικό αεροσκάφος το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή (13η Μαΐου), καθώς τροχοδρομούσε μετά την προσγείωσή του στο διεθνές αεροδρόμιο του δυτικού Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα (νοτιοανατολικά), δήλωσε χθες Τρίτη πηγή του πρακτορείου ειδήσεων Reutersενήμερη σχετικά.
Σε λακωνική ανακοίνωσή της για το συμβάν, η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) σημείωσε πως πτέρυγα ιδιωτικού 757 «ήλθε σε επαφή» μετά την προσγείωση με άλλο, σταθμευμένο και άδειο, ιδιωτικό αεροσκάφος. Δεν διευκρίνισε πως το 757 ανήκει στον κ. Τραμπ.
Το ατύχημα έγινε σε τομέα του αεροδρομίου όπου οι πιλότοι δεν καθοδηγούνται από την FAA, συνέχισε, συμπληρώνοντας πως διενεργεί έρευνα.
Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ δεν απάντησε όταν το Reuters της ζήτησε σχόλιο.
Ο κ. Τραμπ μίλησε σε προεκλογική εκδήλωση στο Γουίλγουντ (Νιου Τζέρζι) το Σάββατο. Το συμβάν έλαβε χώρα μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του δυτικού Παλμ Μπιτς, περί τη 01:20 την Κυριακή.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος