ΗΠΑ: Η Starbucks θα μηνύσει το σωματείο των εργαζομένων της για ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Η αμερικανική αλυσίδα καφέ Starbucks ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του συνδικάτου Starbucks Workers United, με το σκεπτικό ότι εξέφρασε ένα μήνυμα αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη.

Η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια των Starbucks, Σάρα Κέλι, προχώρησε σε αυτή τη δήλωση μετά την ανακοίνωση του σωματείου με την οποία έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη, αναφέρει το «The Intercept».

Η Kelly  υποστήριξε ότι η ανακοίνωση του συνδικάτου δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις της εταιρείας και ότι η χρήση του ονόματος Starbucks στην δημοσίευσή του μπέρδεψε τους ανθρώπους και ότι ορισμένοι πελάτες εξέφρασαν την οργή τους σε έναν υπάλληλο της εταιρείας.

Δηλώνοντας ότι δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψεις του σωματείου, η Kelly είπε:

«Επειδή η Workers United συνεχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα, το λογότυπο και την πνευματική ιδιοκτησία μας, κάποιοι συνδέουν κατά λάθος αυτήν την ανάρτηση με εμάς. Η Workers United δεν μιλά για τα Starbucks και δεν εκπροσωπεί τις απόψεις της εταιρείας μας. Τα λόγια και οι πράξεις του σωματείου ανήκουν αποκλειστικά σε αυτούς».

Πηγή: abcnews.al

Μετάφραση: Σταυρούλα  Ευαγγέλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος