ΗΠΑ: Η μπασκετμπολίστρια Dylan Gonzalez καταγγέλλει μέσω Twitter τον τραγουδιστή Trey Songz για βιασμό

Μέσω Twitter επέλεξε η μπασκετμπολίστρια Dylan Gonzalez να καταγγείλει για βιασμό τον Αμερικανό τραγουδιστή Trey Songz, ο οποίος υποστηρίζει ότι ασέλγησε πάνω της πριν από εννέα χρόνια.

Η αρχή έγινε όταν η Gonzalez, στις 30 Δεκεμβρίου, έγραψε στα social media ότι «Ο Trey Songz είναι βιαστής», όμως δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες.

Την Τρίτη ωστόσο, επανήλθε με μια πιο λεπτομερή, κατηγόντωας τον Trey ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

«Με κάτι που μοιάζει σαν ατελείωτα επαναλαμβανόμενες ειδήσεις για τις υποτιθέμενες σεξουαλικές επιθέσεις που διέπραξε ο Trey Songz, αναγκάζομαι να ξαναζήσω στο μυαλό μου επανειλημμένα και να υποφέρω ξανά, τον μακροχρόνια καταπιεσμένο τρόμο και το αφόρητο μετατραυματικό στρες του βιασμού μου από τα ίδια του τα χέρια σε ένα γνωστό ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας», γνωστοποιεί μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

«Θέλω να στείλω την αγάπη, τη δύναμη και την ελπίδα μου σε όλους όσοι είναι θύματα σεξουαλικής επίθεσης και της μοιραίας φύσης της. Δεν είστε μόνοι», προσθέτει.

Πάντως, ένας εκπρόσωπος του Trey Songz απάντησε ότι «Ο Trey και η ομάδα του είναι σίγουροι για τη νομική διαδικασία και ότι θα υπάρξει πληθώρα αθωωτικών πληροφοριών που θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες».

Οι δικηγόροι του Ariel Mitchell και George Vrabeck σχεδιάζουν να υποβάλουν αγωγή κατά της Gonzalez.

Βάσει της καταγγελίας, ο καλλιτέχνης του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tremaine Aldon Neverson, ήταν στην Νεβάδα γιορτάζοντας τα 37α γενέθλιά του στο Drai’s Nightclub. Σύμφωνα με πηγή, ο Songz και η συνοδεία του επέστρεψαν στο ξενοδοχείο μαζί με μια ομάδα γυναικών.

Σημειώνεται πάντως ότι και το καλοκαίρι του 2020, ο Trey Songz αρνήθηκε μία ακόμα κατηγορία για κακή σεξουαλική συμπεριφορά.

Η τότε γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είχε ουρήσει πάνω της κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής χωρίς τη συγκατάθεσή της και στη συνέχεια αρνήθηκε να την αφήσει να φύγει από το δωμάτιο.

«Δεν ήξερα τι συνέβαινε, απλώς το έκανε», είχε δηλώσει σε podcast πριν αναγνωρίσει τον Songz ως τον εν λόγω άνδρα.

Στο Twitter, ο τραγουδιστής είχε πει ότι οι κατηγορίες ήταν «βολικές» για κάποιον που «επιδιώκει να καταστρέψει τη ζωή κάποιου» επιμένοντας ότι τίποτα από αυτά δεν είχε συμβεί.

Προ τετραετίας πάντως, ο τραγουδιστής παραδόθηκε στην αστυνομία του Λος Άντζελες, όταν η τότε επί σειρά ετών σύντροφός του Andrea Buera τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Ακόμα, προ εβδομάδων ο Trey Songz συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση σε αστυνομικό.

Πηγή: People

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος