ΗΠΑ: Ένας 16χρονος έβγαλε όπλο σε μια παραλία γεμάτη κόσμο

Σύνοψη
  • Οι αστυνομικοί, άκουσαν ένα πλήθος να φωνάζει και στη συνέχεια να διαλύεται με ανθρώπους να φωνάζουν «Έχει όπλο».

Στιγμιότυπο κάμερας από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Volusia δείχνει έναν 16χρονο κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών στις ΗΠΑ να καταδιώκεται από την αστυνομία αφού έβγαλε ένα όπλο σε μια πολυσύχναστη παραλία γεμάτη κόσμο. Ο 16χρονος θα δικαστεί ως ενήλικος.

Ο Felixander Solis-Guzman από το Λέικλαντ, τέθηκε υπό κράτηση περίπου 5 λεπτά αφότου οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην παραλία της Νέας Σμύρνης (New Smyrna Beach), έγιναν μάρτυρες του περιστατικού το απόγευμα της Πέμπτης.

Γύρω στις 15:45, οι αστυνομικοί, άκουσαν ένα πλήθος να φωνάζει και στη συνέχεια να διαλύεται με ανθρώπους να φωνάζουν «Έχει όπλο». Οι αστυνομικοί έτρεξαν προς το σημείο και είδαν τον ύποπτο να κρατάει ένα πιστόλι. Όταν τον διέταξαν να πετάξει το όπλο, εκείνος έφυγε, κρατώντας το και τρέχοντας μέσα από πλήθος προτού κατευθυνθεί προς τη θάλασσα και πετάξει το όπλο στο νερό μαζί με μια τσάντα που κρατούσε.

Ο Felixander παραδόθηκε στους αστυνομικούς γύρω στις 15:50 μ.μ. και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Οι αστυνομικοί ανέσυραν τόσο το όπλο όσο και την τσάντα από το νερό. Η τσάντα περιείχε 20 μικρές πλαστικές σακούλες με μαριχουάνα.

Στον νεαρό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση κατά αστυνομικού, κατοχή πυροβόλου όπλου από άτομο κάτω των 18 ετών, αθέμιτη επίδειξη πυροβόλου όπλου, διάπραξη κακουργήματος 2ου βαθμού με όπλο, αντίσταση κατά αστυνομικού και 2 κατηγορίες για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος