ΗΠΑ: Είσαι ανίκανος απαντά στον Μπάϊντεν ο Τράμπ

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ, απαντώντας στην σκληρή επίθεση που του έκανε ατην ομιλία του στο Καπιτώλιο, με αφορμή τα τραγικά γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου του 2020, ο Πρόεδρος Τζό Μπάιντεν, τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να αποτραβήξει την προσοχή από την ανικανότητα του. Ο πρώην Πρόεδρος, με δηλωσή του μέσω ηλεντρονικού ταχυδρομείου, ανέφερε, ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν, προσπαθεί  να «εκτρέψει την προσοχή από την ανίκανη δουλειά που κάνει»,  εστιάζοντας την προσοχή της Αμερικής, στην επέτειο των ταραχών στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ και ισχυρίστηκε για άλλη μια φορά ότι του αρνήθηκαν δεύτερη θητεία λόγω εκλογικής νοθείας.

Ο Ντόναλντ Τράμπ, στη δηλωσή του αναφέρει ότι, «Ο Μπάιντεν εργάζεται σκληρά  και προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή από την ανίκανη δουλειά που κάνει και έχει κάνει, τη φρικτή αποχώρηση από το Αφγανιστάν (παράδοση), τα σύνορα, τον COVID, τον πληθωρισμό, την απώλεια της ενεργειακής ανεξαρτησίας και πολλά άλλα», δήλωσε ο Τραμπ σε δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Save America PAC του. “Ότι αγγίζει μετατρέπεται σε αποτυχία. Αυτό παθαίνεις όταν έχεις νοθευμένες εκλογές” ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος.

Σε ξεχωριστή δήλωση, ο πρώην πρόεδρος, κατηγόρησε τον Μπάιντεν, ότι «καταστρέφει το έθνος μας» και μετά έστρεψε την οργή του, στην Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τις ταραχές, της 6ης Ιανουαρίου 2020, στο Καπιτώλιο,  την οποία αποκάλεσε «Επιτροπή εντελώς κομματικής πολιτικής πειρατείας».

“Γιατί η Επιτροπή των εντελώς κομματικών πολιτικών χάκερ, η κρίση των οποίων έχει ληφθεί εδώ και πολύ καιρό, δεν συζητά τις νοθευμένες Προεδρικές Εκλογές του 2020;” αναρωτήθηκε ο Πρώην Πρόεδρος, που συνεχίζει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών τυο 2020, στις Ηνωμένες Πολιτείες. “Είναι επειδή δεν έχουν τις απαντήσεις ή τις δικαιολογίες για το τι συνέβη. Ξέφυγαν με κάτι, και αυτό οδηγεί στην καταστροφή της χώρας μας. Θέλουν να ακυρωθεί όλη η συζήτηση σχετικά με τις εκλογές. Κοιτάξτε τους αριθμούς, μιλούν από μόνοι τους. Δεν δικαιολογούνται, και τα συνένοχα μέσα ενημέρωσης το αποκαλούν αυτό, Μεγάλο Ψέμα, όταν στην πραγματικότητα, το Μεγάλο Ψέμα, ήταν οι ίδιες οι Εκλογές”, καταλήγει ο Ντόναλντ Τράμπ.

Δημήτρης Γ. Απόκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος