ΗΠΑ: Διασταυρώνουν τα βέλη τους Κλίντον και Τραμπ (vid)

Κατατρόπωσε ο Ντόναλντ Τραμπ τους 7 εσωκομματικούς του αντιπάλους στην πέμπτη και τελευταία για το 2015 τηλεμαχία για το χρίσμα του ρεπουμλικανικού κόμματος.

Η δημοτικότητα του Τραμπ εκτοξεύτηκε στο 35%, αφήνοντας πίσω τον επικρατέστερο αντίπαλο του για το χρίσμα Τζεμπ Μπους, ο οποίος προκάλεσε έναν ακόμη αξιομνημόνευτο, κατά το CNN, μορφασμό του Ντόναλντ Τραμπ όταν τον κατηγόρησε ως υποψήφιο του χάους.

Νέα δημοσκόπηση από το ABC και την εφημερίδα Washington Post επιβεβαιώνει ότι, πριν ακόμη το ρεπουμλικανικό και το δημοκρατικό στρατόπεδο δώσουν το χρίσμα κι επιλέξουν υποψήφιο για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, ο Ντόναλντ Τραμπ μονομαχεί με τη Χίλαρυ Κλίντον η οποία σε πανεθνικό επίπεδο προηγείται με ποσοστό 50%, έναντι 40% για τον Ρεπουμλικανό εκατομμυριούχο.

ΗΠΑ: Διασταυρώνουν τα βέλη τους Κλίντον και Τραμπ (vid)
«Η ηλιθιότητα της, σκότωσε χιλιάδες Αμερικανούς όταν διατελούσε υπουργός εξωτερικών αγνοώντας την εθνική ασφάλεια», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ, ενώ η Χίλαρυ Κλίντον απαντούσε ήδη από το βήμα της τρίτης, τον τελευταίο μήνα, ομιλίας της με θέμα την τρομοκρατία: «Οι Ρεπουμλικανοί προτιμούν τους παλικαρισμούς και τη μισαλλοδοξία. Είμαι υπερήφανη για τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μου» , δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον καταδικάζοντας την εξαγγελία Τραμπ για απαγόρευση εισόδου όλων των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.

Η καταπολέμηση της τρομοκρατίας που απασχολεί μόνο το 9% των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος αποτελεί προτεραιότητα για το 24% των Ρεπουμλικανών σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, βάσει της οποίας εξηγείται η θεαματική άνοδος του Ντόναλντ Τραμπ, στη διεκδίκηση του χρίσματος που θα του εξασφαλίσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2016.

ΠΗΓΗ:CNN,Washington Post

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ