Ινδονησία – Σ. Λαβρόφ: Πολιτικό παιχνίδι τα όσα λέγονται – Τι συμβαίνει με την υγεία του (video)

Με δήλωσή του που δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο με πιθανό καρδιολογικό πρόβλημα.

Μάλιστα σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ρωσικού υπουργείου υπάρχει βίντεο που τον δείχνει με χαλαρή περιβολή να προετοιμάζεται όπως λέει για τη σύνοδο Κορυφής της G20, καλώντας τα διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν «μόνο αληθινές πληροφορίες».

«Λοιπόν, γράφουν εδώ και περίπου δέκα χρόνια ότι ο πρόεδρος μας είναι άρρωστος», είπε ο 72χρονος Λαβρόφ, σε βίντεο όπου εμφανίζεται, ντυμένος με βερμούδα και μπλουζάκι να διαβάζει έγγραφα στο μπαλκόνι του δωματίου του. «Αυτό είναι ένα είδος παιχνιδιού που δεν είναι καινούργιο στην πολιτική», είπε.

Κυβερνήτης του Μπαλί: “Μπήκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ”

Νωρίτερα το πρακτορείο AP είχε μεταδώσει ότι είχε μπει εκτάκτως στο νοσοκομείο μόλις προσγειώθηκε στο νησί ενώ πριν λίγο επικαλούμενο τον κυβερνήτη του Μπαλί ανέφερε πως βγήκε από το νοσοκομείο Sanglah της πόλης Ντενπασαρ και πως η υγεία του είναι καλή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ και επέστρεψε αμέσως, διευκρίνισε ο κυβερνήτης Ι Ουαγιάν Κόστερ.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο Λαβρόφ βρίσκεται στο ξενοδοχείο του και ετοιμάζεται για την σύνοδο κορυφής της G20, ενώ το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχε διαψεύσει ως fake news πληροφορία του Associated Press ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά την άφιξή του στο Μπαλί.

Πηγή AP, Reuters, Tass, Βίντεο – επιμέλεια: Ζέτα Κονταξή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος