Ινδία: το μοσχαράκι που αποκαλείται θείο θαύμα

Ενα μοσχαράκι που γεννήθηκε με τρία μάτια στην Ινδία αποκαλείται «θείο θαύμα» και θεωρείται  μετενσάρκωση του ινδουιστικού θεού Σίβα  προκαλώντας  φρενίτιδα στους ντόπιους.

Μερικοί κάτοικοι του χωριού Chhattisgarh στην περιοχή Rajnandgaon της Ινδίας ισχυρίζονται ότι το τρίφθαλμο μοσχάρι, το οποίο γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου, είναι μια μετενσάρκωση του Viswanatha, ενός θεού που είναι γνωστός ότι έχει ένα μάτι στο μέτωπό του. Έτσι, πλήθος κόσμου συνέρρεε από τα κοντινά χωριά για να προσκυνήσει τις αγελάδες, πιστεύοντας ότι ήταν η αναγέννηση του Σίβα. Ο κόσμος πρόσφερε θυμιάματα, καρύδες και χρήματα, σύμφωνα με το έθιμο της τοπικής κουλτούρας. Κάποιοι λένε ότι η χρονική στιγμή της γέννησης του μοσχαριού, που συνέπεσε με την έναρξη του ινδουιστικού φεστιβάλ συγκομιδής, Makar Sankranti, δεν είναι τυχαία.

Ωστόσο, ένας κτηνίατρος είπε ότι το μοσχαράκι που γεννήθηκε με ένα επιπλέον μάτι στο μέτωπο και τέσσερα ρουθούνια δεν έχει καμία σχέση με τον θεό Βισβανάθα, αλλά είναι μια ανώμαλη ανάπτυξη του εμβρύου.

Επιμέλεια: Μιχαέλα Λαμπρινίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος