Ινδία: Εντοπίστηκε πτώμα 22χρονης μέσα σε βαλίτσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της

Array

Η αστυνομία στην Ινδία συνέλαβε τους γονείς μιας νεαρής γυναίκας, με την κατηγορία ότι τη δολοφόνησαν, έβαλαν το πτώμα της σε βαλίτσα και το πέταξαν δίπλα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Οι δράστες είχαν πετάξει την αποσκευή δίπλα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Μαθούρα, στην επαρχία Ουτάρ Πραντές. Το πτώμα, κατά τις πληροφορίες, ήταν τυλιγμένο σε πλαστικό και χωμένο σε μια κόκκινη βαλίτσα.

Οι συλληφθέντες δεν έχουν ομολογήσει εμπλοκή τους στο έγκλημα, ωστόσο οι Αρχές υποψιάζονται πως πρόκειται για «έγκλημα τιμής».

Το θύμα, μία 22χρονη, σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή στο Δελχί, όπου ζούσε μαζί με την οικογένειά της. Σε λεπτομερή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρχές χθες αναφέρεται πως ο πατέρας δολοφόνησε την 22χρονη τον Νοέμβριο, μετά από καυγά εξαιτίας της πρόθεσής της να παντρευτεί έναν άνδρα κατώτερης κάστας.

Η αστυνομία πιστεύει πως η μητέρα τον βοήθησε να βάλει το πτώμα στη βαλίτσα και να το πετάξουν, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη.
Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε αποκαλύφθηκε πως η νεαρή έφερε τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και μέρη του σώματος, αλλά ως αιτία θανάτου της, σύμφωνα με την έκθεση ήταν το ότι «πυροβολήθηκε δύο φορές στο στήθος»

Έχουν κατασχεθεί το όπλο του πατέρα με την άδεια οπλοφορίας του και το αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα.

Πηγή: BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος