Η.Β: Ο Τύπος αναφέρεται σε “υποχρέωση” του Παλατιού να ενημερώσει για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ

Το Παλάτι οφείλει να ενημερώσει για την υγεία της Κέιτ σχολιάζουν οι ειδικοί μετά την πρώτη επίσημη φωτογραφία της που δημοσίευσε αποκλειστικά η εφημερίδα Sun.

Ορισμένα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρονται στο γεγονός ότι ούτε το παλάτι του Κένσινγκτον ούτε το κατάστημα στην φάρμα επιβεβαίωσαν την πληροφορία από το βρετανικό ταμπλόιντ The Sun που ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ εθεάθησαν στο κατάστημα το Σαββατοκύριακο ενισχύοντας τις φήμες αλλά και την «υποχρέωση» στο παλάτι να δώσει μια σαφή και ξεκάθαρη απάντηση.

Η 42χρονη Κέιτ, εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε, ντυμένη με φούτερ και κολάν, πηγαίνοντας για ψώνια καθώς περπατούσε στο πάρκινγκ ενός από τα καταστήματα της φάρμας όπως αποκάλυψε η Sun. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε τα παιδιά της να αθλούνται γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Ωστόσο πληροφορίες για την υγεία της θα αποκαλύψει μετά τις 17 Απριλίου η πριγκίπισσα Κέιτ σύμφωνα με πηγές τηs Sunday Times., δηλαδή όταν επιστρέψει επίσημα στα βασιλικά καθήκοντα .

Σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί δεύτερη φωτογραφία της οικογένειας της με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Λουις στις 23 Απριλίου ο οποίος γίνεται έξι ετών , όπως επισημαίνεται στην Telegraph . Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί δημόσια, την Κυριακή του Πάσχα, μαζί με την οικογένειά της , για τον παραδοσιακό περίπατο στην εκκλησία στο Windsor. Όμως το Παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν καμία από τις παραπάνω ειδήσεις ενω έχει επικρατήσει «πανικός στο Παλάτι», ειδικά μετά τον σάλο της επεξεργασμένης φωτογραφίας για την ημέρα της μητέρας

Λονδίνο, Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος