Η Taylor Swift τραγουδάει «When Emma Falls In Love» για τον δίσκο Speak Now

Το νέο τραγούδι της Taylor Swift «When Emma Falls In Love» ηχογραφήθηκε για το άλμπουμ της, Speak Now, το οποίο αποτελεί επανεκτέλεση του άλμπουμ Speak Now του 2010 και αποτελεί ένα από τα πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με πηγές το τραγούδι το έγραψε μόνη της το 2010, εξερευνώντας το ταξίδι μιας στενής της φίλης, της Emma, με θέματική την πολυπλοκότητα της αγάπης και των σχέσεων.

Λίγα λόγια για το τραγούδι

Το «When Emma Falls in Love», είναι ένας φόρος τιμής στα ρομαντικά σκαμπανεβάσματα που αντιμετώπισε η Emma, καθώς είναι ένα κορίτσι που ερωτεύεται και ξαναερωτεύεται αλλά και μια αναφορά σε μία φίλη που τα παρακολουθεί όλα αυτά, γράφοντας ένα γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ σε έναν φίλο που θαυμάζει βαθιά.

Η Taylor σκιαγράφησε μέσα από το τραγούδι της τον χαρακτήρα μιας φίλης της που θαυμάζει πολύ και μας έκανε όλους να φανταστούμε ότι μιλάει για τη γνωστή ηθοποιό, Emma Stone, αν και αυτό δεν έχει διευκρινιστεί. Το γεγονός που πυροδότησε τις φήμες είναι μια συνέντευξη που είχε δώσει η Taylor το 2010 όπου είχε ερωτηθεί: «Αν μπορούσατε να γίνετε κάποιος άλλος άνθρωπος για μια μέρα, ποιος θα ήσασταν;».

Με την ίδια να απαντά: «Θα ήμουν η Emma Stone. Είναι μια από τις πολύ, πολύ καλές μου φίλες. Είναι τόσο αστεία, δεν έχω γνωρίσει ποτέ πιο αστείο άτομο. Έχει αυτή την πολύ τραχιά φωνή που κάνει τα πάντα να ακούγονται πολύ αστεία. Οπότε, αν μπορούσα να είμαι τόσο αστείος άνθρωπος για μια μέρα, θα ήταν καταπληκτικό. Για αυτό θα διάλεγα να είμαι η Έμμα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος