Σάντρα Μπούλοκ: Είμαι στην ντουλάπα και σκέφτομαι «αυτό δεν τελειώνει καλά» – Όσα έζησε όταν διέρρηξαν το σπίτι της

Από μετατραυματικό στρες υποφέρει η Σάντρα Μπούλοκ μετά την εισβολή στο σπίτι της ενός 30χρονου, προ ετών.

Η ίδια αποκάλυψε ότι υποφέρει από σοβαρό μετατραυματικό στρες (PTSD) μετά την τρομακτική εισβολή, το 2014.

«Είμαι στην ντουλάπα και σκέφτομαι, “αυτό δεν τελειώνει καλά”», είπε η 57χρονη ηθοποιός σε πρόσφατο επεισόδιο του «Red Table Talk», αφηγούμενη τη στιγμή που ανακάλυψε ότι ο άοπλος εισβολέας είχε μπει στην έπαυλή της στο Bel Air.

Η ίδια, παραδεχόμενη ότι βλέποντας τα «48 Hours» και «Dateline» εντάθηκαν οι φοβίες της, είπε ότι νιώθει ευγνώμων που ο γιος της, Λούις, τον οποίο υιοθέτησε το 2010, δεν ήταν μαζί της εκείνη τη νύχτα.

«Ήταν το βράδυ που είπε η νταντά μας, “Άσε με να τον πάω στο διαμέρισμά μου γιατί θα είσαι έξω μέχρι αργά”», είπε ακόμα.

«Αν ήταν σπίτι, θα έτρεχα στη ντουλάπα που τότε ήταν η κρεβατοκάμαρά του, και θα είχε αλλάξει η ζωή μας για πάντα», εξήγησε. «Δεν είναι το ίδιο μετά από αυτό. Κατέρρευσα».

Πάντως, ο εισβολέας τελικά συνελήφθη στο σπίτι της Μπούλοκ την ώρα που βρισκόταν μέσα. Όπως σημείωσε, δεν «έχει μείνει μόνη από εκείνη την ημέρα».

Χρόνια αργότερα, ο καταδικασμένος stalker της ηθοποιού, Τζόσουα Τζέιμς, αυτοκτόνησε το 2018 μετά από αντιπαράθεση με την αστυνομίας.

«Το λυπηρό είναι ότι το σύστημα τον απογοήτευσε», είπε για την σειρά ατυχών γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατό του. «Υπήρξε μια διαμάχη με την αστυνομία και αυτοκτόνησε».

Η Σάντρα Μπούλοκ πρόσθεσε ότι αναζήτησε θεραπεία για το τραύμα της και διαπίστωσε ότι η EDMR ήταν η «πιο θεραπευτική» επιλογή.

Ακόμα, απαντώντας τι έμαθε από τις συνεδρίες ψυχοθεραπείας, η Μπούλοκ παραδέχτηκε ότι «περιτριγυριζόταν συχνά από ανασφαλείς ανθρώπους και καταστάσεις».

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν έχω κανέναν άλλο να κατηγορήσω εκτός από τον εαυτό μου γιατί αυτό ήταν το πιο οικείο συναίσθημα που είχα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος