Η «Μαντλίν» της Αυστραλίας — Εξαφανίστηκε τετράχρονη από κάμπινγκ (video)

Η αυστραλιανή αστυνομία, αναζητεί ένα τετράχρονο κορίτσι που έχει εξαφανιστεί από ένα κάμπινγκ της αυστραλιανής ενδοχώρας, σε μία υπόθεση που θυμίζει πολύ εκείνη της μικρής Μάντλιν.

Είδαν για τελευταία φορά την Κλίο Σμιθ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν κοιμόταν μέσα στη σκηνή της οικογένειάς της στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ, σύμφωνα με το BBC.

Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε η μητέρα της, το κορίτσι έλειπε, είπε η αστυνομία, ενώ έλειπε και ο υπνόσακός του. Μια τεράστια έρευνα σε ξηρά και θάλασσα βρίσκεται από την ημέρα εκείνη σε εξέλιξη.

Η αστυνομία απηύθυνε χθες, Δευτέρα, έκκληση προς όλους όσοι τυχόν να έχουν πληροφορίες για την τύχη του παιδιού, καθώς και προς τους άλλους κατασκηνωτές να βοηθήσουν.

Η «Μαντλίν» της Αυστραλίας — Εξαφανίστηκε τετράχρονη από κάμπινγκ (video)

Έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του παιδιού καθώς και φωτογραφίες από τις πυτζάμες και τον υπνόσακό του. Οι αρχές δεν έχουν δώσει πληροφορίες για το τι πιστεύουν ότι συνέβη στο κορίτσι, αλλά έχουν δεσμευτεί να «κινήσουν γη και ουρανό» για να το βρουν.

Στην μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της μικρής Κλίο συμμετέχουν αστυνομικοί, στρατιώτες αλλά και εθελοντές, που “χτενίζουν” νυχθημερόν την περιοχή από αέρα, ξηρά και θάλασσα. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε κάποιες καλύβες κατά μήκος των ακτών.

Εξονυχιστικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται και σε διερχόμενα οχήματα.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος