Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel και πηγή από τις Βρυξέλλες η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν ακυρώνει τα άμεσα ταξίδια της λόγω σοβαρής πνευμονίας.
Ανταπόκριση – Βρυξέλλες: Γιώργος Συριόπουλος
«Η Πρόεδρος ακύρωσε τα εξωτερικά της ραντεβού για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου», δήλωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής όταν ρωτήθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων dpa. Παλεύει με σοβαρή πνευμονία. Το Πολωνικό Πρακτορείο Τύπου (PAP) αναφέρει επίσης την ασθένεια της κυρίας Φον Ντερ Λάιεν.
Στα ακυρωθέντα ραντεβού περιλαμβάνεται και ταξίδι στο Γκντανσκ για να σηματοδοτήσει την έναρξη της Πολωνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Θα επαναπρογραμματιστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. «Η πρόεδρος πραγματοποιεί τις επίσημες δραστηριότητές της από το Ανόβερο», συνέχισε ο εκπρόσωπος. «Αν όλα πάνε καλά, η πρόεδρος θα έχει θεραπευτεί πλήρως μέχρι τα μέσα του μήνα, τότε θα εργαστεί ξανά από το γραφείο της στο κτίριο της Επιτροπής στις Βρυξέλλες.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος