Η Μπίλι Αϊλις υποφέρει από το σύνδρομο Τουρέτ και λέει πως είναι «εξαντλητικό»

Aν τύχει να περάσετε λίγο χρόνο συζητώντας με τη Μπίλι Αϊλις θα μπορούσατε να παρατηρήσετε τουλάχιστον ένα χαρακτηριστικό κινητικό η φωνητικό τικ που μπορεί να εκδηλώσει.

Η διάσημη νεαρή αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε για το σύνδρομο Τουρέτ από το οποίο πάσχει σε συνέντευξη της στον Ντέϊβιντ Λέτερμαν για τη σειρά του στο Νέτφλιξ «Ο επόμενος καλεσμένος μου δεν χρειάζεται συστάσεις».

Η Αϊλις, η οποία διαγνώστηκε σε ηλικία 11 ετών με τη νευρολογική αυτή διαταραχή, η οποία συνήθως προκαλεί ανεξέλεγκτα και ανεπιθύμητα φωνητικά τικ και/ή επαναλαμβανόμενες κινήσεις, είπε ότι οι άνθρωποι μερικές φορές παρεξηγούν τι συμβαίνει.

«Ο πιο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι άνθρωποι είναι να γελούν επειδή πιστεύουν ότι προσπαθώ να είμαι αστεία», είπε. «Και πάντα αυτό με αφήνει απίστευτα προσβεβλημένη».

Η 20χρονη βραβευμένη με εφτά βραβεία Grammy και γνωστή για τους σκοτεινούς στίχους της είπε ότι και  άλλοι καλλιτέχνες της έχουν εκμυστηρευτεί ότι έχουν σύνδρομο Τουρέτ αλλά είπε ότι «δεν θα τους διώξει γιατί δεν θέλουν να το συζητήσουν».

Είπε ότι ενώ μερικά από τα τικ της έχουν υποχωρήσει, έχει ακόμα κάποια σε ήπια μορφή.

«Αυτά είναι κάτι που δεν θα παρατηρούσες ποτέ αν κάνεις απλώς μια συζήτηση μαζί μου», είπε η Αϊλις. «Ομως για μένα είναι πολύ εξαντλητικό».

Η Αϊλις είπε ότι της είναι ευχάριστο να μιλάει για αυτό, καθώς είναι  «ενδιαφέρον» για εκείνη. Είπε επίσης ότι δεν παθαίνει τικ ενώ παίζει.

«Όταν κυκλοφορώ δεν κάνω καθόλου τικ», είπε.

Σε συνέντευξή της στις αρχές του χρόνου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης η Μπίλι Αϊλις αποκάλυψε τον εθισμό της σε ταινίες πορνό από την ηλικία των 11 χρόνων.

Πηγή: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος