Η Μέγκαν διαψεύδει τα περί εκφοβισμού εργαζομένων στο Μπάκινχαμ

Λονδίνο, Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Η “κόντρα” μεταξύ του παλατιού και της Δούκισσας του Σάσεξ  φαίνεται πως αποκτά συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις τροφοδοτώντας με άρθρα και σχόλια τον βρετανικό Τύπο αλλά φουντώνει  επίσης. την παγκόσμια περιέργεια και όχι μόνο των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι η πρώτη φορά που οι ενέργειες ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας διερευνώνται   από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού (HR) του Μπακινγχαμ. Το Παλάτι πρόκειται να διερευνήσει ισχυρισμούς εκφοβισμού εναντίον της Δούκισσας του Σάσεξ από πρώην εργαζόμενους στα βασιλικά ανάκτορα καθώς οι σχέσεις μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας φάνηκαν να «πέφτουν σε νέα χαμηλά επίπεδα» σχολιάζουν οι βρετανικές  εφημερίδες.

Σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη δήλωση, το παλάτι ανέφερε ότι «ανησυχούσε πολύ» από τους ισχυρισμούς της εφημερίδας Times  ότι η Μέγκαν είχε εκδιώξει δύο βοηθούς κατά τη διάρκεια της εργασίας τους στο παλάτι , ενώ το προσωπικό του Kensington Palace είχε «ταπεινωθεί» σε αρκετούς  περιστάσεις. Η εφημερίδα Times έγραψε  ότι μια καταγγελία για παρενόχληση βοηθών κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2018 από τον Τζέισον Νάουφ, που εκείνη την εποχή ήταν γραμματέας επικοινωνίας του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν.

Από την άλλη πλευρά η Δούκισσα του Σάσεξ κατηγόρησε τη Βασιλική Οικογένεια ότι έπαιξε ρόλο στη «διαιώνιση ψευδών» για αυτήν και τον Πρίγκιπα Χάρι, σε ένα στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε χθες

Στο δεύτερο τρέιλερ της εκπομπής  η Όπρα Γουίνφρεϊ ρωτά τη Mέγκαν  πώς ένιωθε για το παλάτι που την άκουσε «να αναφέρεται στην αλήθεια του σήμερα»;

Εκείνη, περιγράφοντας τη Βασιλική Οικογένεια ως «The Firm», «η Εταιρεία», απαντά: «Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν ότι μετά από τόσο καιρό θα ήμασταν απλώς σιωπηλοί αν υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που παίζει η εταιρεία  στη διαιώνιση των ψευδών  ειδήσεων».

Η πολυαναμενόμενη δίωρη συνέντευξη όπου εκτιμάται ότι θα την παρακολουθήσουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, θα προβληθεί την Κυριακή στο αμερικανικό δίκτυο CBS και στο ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 9 μ.μ. (τοπική ώρα) την επόμενη ημέρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος