Η Life at Sea Cruises ανακοίνωσε κρουαζιέρα τριών ετών για 90.000 δολάρια το άτομο

Μια ναυτιλιακή εταιρεία που διοργανώνει κρουαζιέρες, η Life at Sea Cruises, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι 130.000 μιλίων, στην προσιτή τιμή των 30.000 δολαρίων τον χρόνο. Ο σκοπός του ταξιδιού είναι η «φυγή» του κάθε ταξιδιώτη από την καθημερινή του ζωή, δημιουργώντας μια «διαφορετική» ζωή για αυτόν.

Το κρουαζιερόπλοιο MV Gemini είναι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση της κρουαζιέρας. Θα σαλπάρει σε περίπου 8 μήνες από τώρα, στις 8 Νοεμβρίου 2023, από την Κωνσταντινούπολη.

Η κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει στάσεις σε 375 λιμάνια από όλη την υφήλιο, περνώντας από συνολικά 175 χώρες και από όλες τις επτά ηπείρους. Το πλοίο θα διανύσει 130.000 μίλια μέσα σε τρία χρόνια, ενώ θα δώσει στους ανθρώπους που θα μένουν σε αυτό την δυνατότητα να δουν πολλά εμβληματικά αξιοθέατα του κόσμου, όπως το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία, το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σινικό Τείχος της Κίνας.

Θα επισκεφθεί επίσης 103 τροπικά νησιά, ενώ σε 208 από τα λιμάνια που θα ρίξει άγκυρα υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης, ώστε να υπάρξει επιπλέον χρόνος για να επισκεφτούν οι επιβάτες του πλοίου τους προορισμούς.

Το κρουαζιερόπλοιο της Life at Sea Cruises θα διαθέτει 400 καμπίνες και θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.074 επιβάτες.

Λόγω της μακράς διάρκειας του ταξιδιού, μέσα στο MV Gemini θα υπάρχουν χώροι εργασίας ώστε να μπορούν οι επιβάτες να δουλεύουν κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Θα υπάρχουν αίθουσες συνεδριάσεων και 14 γραφεία σε έναν συγκεκριμένο χώρο του πλοίου, μόνο για αυτόν τον σκοπό.

Θα υπάρχει και ένα νοσοκομείο το οποίο θα λειτουργεί όλο το 24ωρο, για την περίθαλψη των επιβατών του πλοίου. Το νοσοκομείο και οι χώροι εργασίας θα είναι δωρεάν για τους επιβάτες του MV Gemini.

Τα κυριότερα σημεία του ταξιδιού θα είναι η επίσκεψη στην Βραζιλία ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ την Πρωτοχρονιά οι επιβάτες θα περάσουν την πρώτη μέρα του νέου χρόνου στην «γειτονική» Αργεντινή.

Το MV Gemini θα περάσει από τα νησιά της Καραϊβικής, θα επισκεφθεί δύο ακτές της Κεντρικής Αμερικής και θα συνεχίσει την πορεία του με προορισμό την Χαβάη, από την δυτική ακτή της Βορείου Αμερικής.

Επίσης θα επισκεφτεί την Ιαπωνία, την Νότια Κορέα και την Κίνα αλλά επίσης και χώρες όπως το Βιετνάμ, την Καμπότζη και την Σιγκαπούρη.

Θα κάνει τον γύρο της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και θα περιπλανηθεί στον Νότιο Ειρηνικό, θα ταξιδέψει στην Ινδία και τη Σρι Λάνκα, στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις Μαλδίβες και τις Σεϋχέλλες, πριν περάσει δυτικά στην Αφρική, φτάνοντας στην «Μαύρη» ήπειρο στη Ζανζιβάρη και στη συνέχεια θα κάνει τον γύρο μέχρι το Κέιπ Τάουν και τη δυτική ακτή της Αφρικής – με γρήγορες βουτιές προς τα δυτικά σε νησιά όπως η Αγία Ελένη, τα Κανάρια νησιά και η Μαδέρα.

Στην συνέχεια θα επισκεφθεί την Μεσόγειο και την Βόρεια Ευρώπη.

Η λίστα των αξιοθέατων που θα επισκεφθεί το κρουαζιερόπλοιο ωστόσο είναι λίγο… περίεργη, καθώς στην λίστα περιέχοντα μέρη όπως ο Φάρος της Αλεξάνδρειας, ο Κολοσσός της Ρόδου, ο ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο και το άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία, που ως γνωστού, δεν υπάρχουν πια.

Πηγή: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος