W.S.J: Ο Έλον Μασκ είχε σχέση τη σύντροφο του ιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν

Array

Ο Έλον Μασκ είχε σχέση με τη σύζυγο του ιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, γεγονός που λειτούργησε καταλυτικά για το διαζύγιό τους, σύμφωνα με ισχυρισμούς.

Φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν στην Wall Street Journal την Κυριακή, ότι το ειδύλλιο του Μασκ με τη Νικόλ Σάναχαν ήταν αυτό που ώθησε τον δισεκατομμυριούχο της Google να υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο κράτησε το ειδύλλιο, αλλά συνέβη τον ίδιο μήνα που ο Μασκ καλωσόρισε ένα κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας με την πρώην κοπέλα του Γκράιμς και ήταν ένα μήνα αφότου καλωσόρισε κρυφά δίδυμα με ένα πρώην στέλεχος μιας από τις εταιρείες του.

Ο Μπριν, ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με αξία περίπου 93 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο, σηματοδοτώντας την αρχή ενός από τους πιο ακριβούς χωρισμούς στην ιστορία της Silicon Valley.

Η υπόθεση έφερε απότομα τέλος στην πολύχρονη φιλία του Έλον και του Σεργκέι. Το 2008, ο Σεργκέι έδωσε 500.000 δολάρια για χρηματοδότηση της Tesla, στο απόγειο της οικονομικής κρίσης.

Πηγή: DailyMail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος