Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ενάντια στα γυρίσματα της ταινίας «Το στέμμα»

Οι δημιουργοί του σήριαλ «Το Στέμμα» δεν πρέπει να συνεχίσουν τα γυρίσματα της σειράς, δήλωσε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα “The Guardian”.

«Συμμετέχω, αγαπώ τις σειρές στις οποίες συμμετέχω, αλλά τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Όταν ξεκίνησε το «Το στέμμα», ήταν ένα ιστορικό δράμα και τώρα έχει καταρρεύσει στο παρόν. Όμως αυτό είναι το δικό τους έργο», σημείωσε η Αγγλίδα ηθοποιός.

Στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της σειράς για τη βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αδελφής της βασίλισσας Ελισάβετ.

Για την πολυετή δουλειά της, η Μπόναμ Κάρτερ έλαβε υποψηφιότητες για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο Emmy, για τα οποία ήταν υποψήφια τρεις φορές.

Είναι γνωστή για τους ρόλους της σε έως και έξι ταινίες που σκηνοθέτησε ο πρώην σύζυγός της Τιμ Μπάρτον, καθώς και για το ρόλο της ως Bellatrix Lestrange στις τέσσερις τελευταίες ταινίες Harry Potter, ενώ πρωταγωνίστησε και στα δύο μέρη της σειράς Harry Potter για την Ένολα Χολμς.

Η έκτη και τελευταία σεζόν του «Στέμματος» αναμένεται να προβληθεί στο Netflix τον Νοέμβριο. Η παραγωγή της έκτης σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και η στιγμή που η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 δεν θα προβληθεί, όπως επιβεβαίωσε το Netflix. Αντ’ αυτού, οι θεατές θα μπορούν να δουν όλα όσα οδήγησαν σε αυτό και όλες τις συνέπειες που άφησε πίσω του αυτό το γεγονός.

Πηγές: politika.rs,The Guardian

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος