Η Chanel παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν σε ένα διαφορετικό σόου στην καρδιά του Μάντσεστερ

Η γαλλική μόδα συναντά τη βρετανική μουσική στην έδρα της βρετανικής βιομηχανίας και η ιστορική Τόμας Στριτ του Μάντσεστερ μετατρέπεται σε πασαρέλα της Chanel.

Υπό τους ήχους των New Order των The Fall και των Oasis, η Chanel παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν σε ένα εντυπωσιακό σόου που παρακολούθησαν 600 λαμπεροί προσκεκλημένοι. Ανάμεσά τους η Κρίστεν Στιούαρτ, η Τίλντα Σουίντον, η Σοφία Κόπολα και ο Χιού Γκραντ.

«Είναι αυτή η ακρίβεια κι αυτό το είδος έντασης στη ραπτική. Προσωπικά δεν κάνω αυτό που αποκαλείται «κομψό ντύσιμο». Αλλά αυτού του είδους η κομψότητα είναι τόσο σέξι» τόνισε η πρέσβειρα του οίκου Chanel, Κρίστερν Στιούαρτ.

Πηγή έμπνευσης για την καλλιτεχνική διευθύντρια της Chanel, Βριζινί Βιάρ, ήταν η δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80. Έτσι τα κλασικά τουίντ του οίκου εναλλάσσονταν με δημιουργίες από δέρμα και αναφορές στις μετα-πανκ τάσεις αλλά και τη συνολική βιομηχανική και μουσική κουλτούρα της πόλης. Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την προβολή της πόλης τους.

Το δεκαπεντάλεπτο σόοου, που χρειάστηκε μήνες προετοιμασίας, πραγματοποιήθηκε εν μέσω βροχής, αναπόσπαστο κομμάτι της ατμόσφαιρας του Μάντσεστερ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος