Η Barbie έγινε Βασίλισσα Ελισάβετ

Μια κούκλα Barbie όμοια με την Βασίλισσα Ελισάβετ δημιουργήθηκε προς τιμήν των 96ων γενεθλίων της και των 70 ετών παραμονή της στο θρόνο. Η βασίλισσα θα γιορτάσει σήμερα (21/04) στο Sandringham, στο αγαπημένο μέρος του πρίγκιπα Φιλίππου για πρώτη φορά χωρίς αυτόν και ύστερα από μια δύσκολη για αυτήν χρονιά, όπου νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να αναρρώσει.

Τιμή πώλησης της Barbie Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Barbie που δημιουργήθηκε προς τιμήν της Βασίλισσας και πωλείται στην τιμή των 75 δολαρίων.

Εμπνευσμένη από μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της, η Barbie της Βασίλισσας Ελισάβετ, φορά ένα κομψό ιβουάρ φόρεμα και μπλε κορδέλα με διακοσμητικά στοιχεία. Το βασιλικό σύνολό της ολοκληρώνεται με μια εκπληκτική τιάρα, βασισμένη στη γαμηλία Queen Mary Fringe Tiara, που φτιάχτηκε το 1919 για τη βασίλισσα Μαρία και την οποία φόρεσε και η βασίλισσα Ελισάβετ για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Μαζί υπάρχουν και ασορτί αξεσουάρ.

Με αφορμή τα γενέθλια της, η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε στον λογαριασμό τους στο Instagram, μια φωτογραφία της βασίλισσας,σε ηλικία 2 ετών. Στην ανάρτηση τους εύχονται στην βασίλισσα Ελισσάβετ και έπειτα κάνουν μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, αναφέροντας πώς στα 25 έτη της από πριγκίπισσα έγινε βασίλισσα μετά το θάνατο του πατέρα της.

Επίσης, η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία της βασίλισσας, στην οποία ποζάρει πανευτυχής ανάμεσα σε δύο άλογα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση, τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα στο Κάστρο του Windsor. Αυτή η φωτογραφία είναι η τέταρτη στην σειρά από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Royal Windsor Horse Show.

Πηγή: People

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος