Γουίλ Σμιθ: Η δημόσια «συγγνώμη» του στον Κρις Ροκ μετά το χαστούκι

Ύστερα από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του τη βραδιά των Όσκαρ, χαστουκίζοντας στη σκηνή τον Κρις Ροκ, ο Γουίλ Σμιθ προχώρησε στη δημοσιοποίηση της απολογίας του, μέσω της πλατφόρμας του Instagram. Πέρα από τη «συγγνώμη» του στον συνάδελφό του, Κρις Ροκ, απευθύνθηκε στην Ακαδημία, την παραγωγή του show, σε όλους όσοι βοήθησαν για την υλοποίησή του αλλά και σε καθέναν ξεχωριστά που παρακολούθησε την απονομή των βραβείων Όσκαρ από κάθε γωνιά του πλανήτη, καταδικάζοντας κάθε πράξη βίας, συμπεριλαμβανομένης και της δικής του.

Διαβάστε το κείμενο της απολογίας του Γουίλ Σμιθ, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

«Με όποια μορφή της, η βία είναι τοξική και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στην χθεσινή τελετή των βραβείων Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Το να δέχομαι αστεία εις βάρους μου είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά ένα αστείο πάνω στην ασθένεια της Τζέιντα με ξεπέρασε και αντέδρασα παρορμητικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη Κρις, ξεπέρασα κάθε όριο και ήταν λάθος μου. Ντρέπομαι και η συμπεριφορά μου δεν συνάδει με τον άντρα που προσπαθώ να γίνω. Δεν υπάρχει χώρος για βία σ’ έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ και στην Ακαδημία, τους παραγωγούς της τελετής, στον κόσμο στην αίθουσα και σε όσους παρακολουθούσαν από τα σπίτια τους από όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να απολογηθώ στην οικογένεια των Γουίλιαμς, και στην οικογένεια της ταινίας μου. Μετανιώνω πικρά για την πράξη μου, η οποία λέρωσε ένα τόσο υπέροχο ταξίδι που ήταν η ταινία για όλους μας.

Είμαι ακόμα ένα έργο υπό κατασκευή.

Ειλικρινά,

Γουίλ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος