Google: Εγκρίθηκε η πώληση της εφαρμογής Truth Social του Ντ. Τραμπ από το ηλεκτρονικό κατάστημα

Array

‘Εγκριση ηλεκτρονικής πώλησης έλαβε η εφαρμογή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με την ονομασία Truth Social. Εκπρόσωπος της εταιρίας Trump Media & Technology Group (TMTG) δήλωσε ότι σύντομα η εφαρμογή  θα είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα Google Play Store.

Η αναφερόμενη εφαρμογή ενεργοποιήθηκε στις ΗΠΑ και στο Apple App Store τον Φεβρουάριο, ενώ δεν ήταν προηγούμενα διαθέσιμη στο Play Store εξαιτίας «μη ικανοποιητικής διαχείρισης του περιεχομένου της», σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Google. Η Google έχει εκφράσει τις ανησυχίες της για την Truth Social σχετικά με την πολιτική του Play Store, που απαγορεύει την ανάρτηση περιεχομένου,  άσκησης φυσικής βίας, απειλών ή υποκίνησης βίας.

Η Truth Social αποκατέστησε την παρουσία του Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πέρασε ένας και πλέον χρόνος από την απαγόρευση των αναρτήσεων του από τη Twitter Inc, από το Facebook και από το YouTube της Alphabet Inc, μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, αφού ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για ανάρτηση μηνυμάτων που καλούσαν σε άσκηση βίας.

Η είδηση για την έγκριση της Truth Social από την Google δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από την Axios.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος