Γιγάντιος ποντικός της Γκάμπια δραπέτευσε από το κλουβί του ιδιοκτήτη του καθώς ταξίδευε με αυτοκίνητο

Array

Ο ιδιοκτήτης του αρουραίου με το όνομα «Ρίκο» ήθελε να μεταφέρει το ζώο με το αυτοκίνητο του σε έναν κτηνοτρόφο, επειδή ο αρουραίος είχε γίνει πολύ μεγάλος γι’ αυτόν, πρόσθεσε η αστυνομία. Ωστόσο, το έξυπνο ζώο κατάφερε να ανοίξει το κλουβί. Σε μια στάση έκτακτης ανάγκης κοντά στο Μπούρεν της Βεστφαλίας, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ξαναπιάσει τον Ρίκο, τον είχε δαγκώσει αρκετές φορές.

Παρά την προσπάθεια πολλών αστυνομικών, ωστόσο, το μεγάλο και πολύ ζωηρό τρωκτικό δεν ήθελε να επιστρέψει πίσω στο κλουβί του. Μόνο μετά από σχεδόν μία ώρα αφού πείνασε, αυτό το γεγονός βοήθησε τελικά τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σώσουν το ζώο. Ο Ρίκο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην τροφή που υπήρχε στο κλουβί του και γλίστρησε μέσα, ανέφερε η αστυνομία. Αυτή τη φορά, όπως είπε, η πόρτα είχε κλειδώσει καλύτερα.

Μεγάλοι αρουραίοι χάμστερ της Γκάμπια σε δράση κατά των ναρκών

Τα χάμστερ της Γκάμπια (Cricetomys gambianus) μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 80 εκατοστά, συμπεριλαμβανομένης της ουράς. Ο Ρίκο δεν είχε ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Τα ζώα χρησιμοποιούνται επίσης για την αναζήτηση ναρκών.

Πηγή: BR24

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος