Γιγαντιαία γάτα από τη Ρωσία – Οι άνθρωποι την μπερδεύουν με σκύλο

Η γάτα με το όνομα Κεφίρ είναι ενός έτους και εννέα μηνών. Η γάτα Maine Coone από το Stary Oskol της ανατολικής Ρωσίας θεωρείται η μεγαλύτερη γάτα στον κόσμο, αν και δεν είναι καν δύο ετών. «Όλοι την μπερδεύουν   με σκύλο στην αρχή», λέει η ιδιοκτήτριά του Τζούλια.

Η γάτα με το όνομα Κεφίρ είναι ενός έτους και εννέα μηνών και ζυγίζει σχεδόν 13 κιλά. Οι γάτες αυτής της ράτσας μεγαλώνουν μέχρι την ηλικία των τριών περίπου ετών, οπότε αυτό το μεγάλο ζώο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

«Είναι ένα εύθραυστο γατάκι στο σώμα ενός τεράστιου θηρίου. Είναι πολύ έξυπνος και συμπεριφέρεται πάντα ήρεμα», δήλωσε η ιδιοκτήτριά του Τζούλια σύμφωνα με τη «New York Post».

«Όταν φίλοι και γνωστοί έρχονται σπίτι, όλη η προσοχή δίνεται σε αυτόν και χαίρεται  που τον χαϊδεύουν. Αλλά όταν οι ξένοι έρχονται σπίτι, όλοι τον μπερδεύουν με τον σκύλο πρώτα. (…) Έχει μια συνήθεια: του αρέσει να ξαπλώνει πάνω μου και να κοιμάται το βράδυ. Όταν ήταν γατάκι, δεν μου δημιουργούσε κανένα πρόβλημα, αλλά τώρα είναι τόσο μεγάλος και βαρύς που είναι πραγματικά δύσκολο να κοιμηθείς έτσι», λέει η κοπέλα.

Η φυλή Maine Coon, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι εγγενής στο Maine και θεωρείται μια από τις παλαιότερες εγχώριες ράτσες στη Βόρεια Αμερική.

Επιμέλεια: Μαλγκοζάτα Ολσέφσκι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος