Γιατί Ρωσίδες ηθοποιοί και φωτομοντέλα καταστρέφουν τις Chanel τσάντες τους;

Πολλές νεαρές Ρωσίδες, μεταξύ αυτών μοντέλα και ηθοποιοί, οι οποίες έχουν πολλούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον τελευταίο καιρό ανεβάζουν βίντεο στα οποία κόβουν και καταστρέφουν τις πανάκριβες τσάντες τους, μάρκας Chanel! Ο διεθνής οίκος μόδας έκλεισε πρόσφατα τα καταστήματά του στη Ρωσία και σταμάτησε την πώληση προϊόντων της εταιρείας σε μεσάζοντες, οι οποίοι θα τα μετέφεραν στην Ρωσία προς πώληση, αναφέρει το Business Insider.

Γιατί Ρωσίδες ηθοποιοί και φωτομοντέλα καταστρέφουν τις Chanel τσάντες τους;
(AP Photo/Eric Risberg, File)

«Αφού η Chanel δεν σέβεται τους πελάτες της, εμείς γιατί να την σεβαστούμε;», είναι το μήνυμα της Victoria Bonya, φωτομοντέλο, η οποία διαθέτει εννέα εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Μάλιστα, συνοδεύει το μήνυμα με βίντεο στο οποίο κόβει με ψαλίδι μία μαύρη τσάντα Chanel!

Το παράδειγμα της ακολουθούν και άλλες νεαρές Ρωσίδες , όπως η ηθοποιός και παρουσιάστρια Marina Ermoshkina, με 299.000 ακολούθους, που έκοψε και αυτή με ψαλίδι την τσάντα της μάρκας Chanel. «Καμία τσάντα, κανένα πολύτιμο αξεσουάρ δεν έχει αξία και δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη στην πατρίδα μου. Είμαι εναντίον της ρωσοφοβίας και εναντίον ενός οίκου μόδας που στηρίζει την ρωσοφοβία», γράφει η Marina Ermoshkina, εξηγώντας την καταστροφή της τσάντας Chanel. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Katya Guseva, ντι τζέι με 500.000 ακολούθους που κατέστρεψε την δική της τσάντα Chanel.

Ο οίκος Chanel αποχώρησε από την Ρωσία μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και ταυτοχρόνως σταμάτησε τις πωλήσεις online στους Ρώσους. Ως προς τις κατηγορίες για ρωσοφοβία, ο διεθνής οίκος υποστηρίζει ότι το μόνο που κάνει είναι να εφαρμόζει τις κυρώσεις της ΕΕ επί της Ρωσίας, που απαγορεύουν την πώληση ειδών πολυτελείας σε Ρώσους.

Πηγή: libertatea.ro 07.04.2022, Μετάφραση :Αναστάσιος Τσιμπουκίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος