Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας διώκεται ηθοποιός της ταινίας “Corsage” – Ομολόγησε την ενοχή του

Array

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο 43χρονος Φλοριάν Τάιχτμάιστερ, πρωταγωνιστής της ταινίας «Corsage» που είναι υποψήφια στα βραβεία Όσκαρ 2023 ομολόγησε την ενοχή του για κατοχή χιλιάδων βίντεο παιδικής πορνογραφίας!

Μετά την ομολογία του ηθοποιού που υποδύεται τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο Ιωσήφ στην ταινία που παραμένει πέρυσι στο φεστιβάλ των Καννών, οι συντελεστές της αυστριακής παραγωγής δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός. Η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος Μαρί Κρόιτσερ δήλωσε λυπημένη και οργισμένη που μία φεμινιστική ταινία αμαυρώνεται και καταστρέφεται σε αυτόν τον βαθμό από τις φρικτές πράξεις ενός και μόνο προσώπου.

Αποσύρεται από τις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας ORF, που συγχρηματοδότησε την ταινία «σταματά άμεσα την παραγωγή και διανομή ταινιών με τον Φλοριάν Τάιχτμάιστερ» ενώ η αλυσίδα κινηματογράφων Cineplexx, που διαχειρίζεται 400 κινηματογραφικές αίθουσες σε δώδεκα χώρες, απέσυρε επίσης την ταινία από τις προβολές.

Η δίκη του 43χρονου ηθοποιού στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν άνω των 58.000 βίντεο και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικα παιδιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Βαριά η σκιά πάνω από την ταινία

Η ταινία διηγείται την σκοτεινή πλευρά της αυτοκράτορας Ελισάβετ, γνωστής σε όλους ως πριγκίπισσας Σίσσυ είναι η προσπάθεια της Αυστρίας να βρεθεί στις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ.

Το «Corsage» που αποτυπώνει μια διαφορετική ματιά για την ισότητα των δύο φύλων έχει προβληθεί σε 70 φεστιβάλ και έχει αποσπάσει πλήθος βραβείων ενώ σημειώνει αξιόλογη εισπρακτική πορεία στα σινεμά.

Πηγή: Εuronews, indie Wire, Hollywood Reporter

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος