Γερμανία: Το συνδικάτο Verdi καλεί σε απεργία προσωπικό του αεροδρομίου του Βερολίνου

Το συνδικάτο της Γερμανίας, του τομέα των υπηρεσιών διευκρίνισε ότι κάλεσε σε απεργιακή κινητοποίηση το προσωπικό ασφαλείας λόγω διαφορών όσον αφορά την αμοιβή της νυχτερινής εργασίας, όπως και αυτής τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, οι οποίες υπάρχουν εδώ και χρόνια

Το ισχυρό συνδικάτο Verdi της Γερμανίας κάλεσε το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου του Βερολίνου σε απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, η οποία θα ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες και, σύμφωνα με το ίδιο, είναι πιθανόν να υπάρξουν μεγαλύτερες ουρές αναμονής των επιβατών ή ακυρώσεις πτήσεων.

Το συνδικάτο της Γερμανίας, του τομέα των υπηρεσιών διευκρίνισε ότι κάλεσε σε απεργιακή κινητοποίηση το προσωπικό ασφαλείας λόγω διαφορών όσον αφορά την αμοιβή της νυχτερινής εργασίας, όπως και αυτής τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, οι οποίες υπάρχουν εδώ και χρόνια.

«Το Verdi ζητεί την κατάλληλη αμοιβή για το προσωπικό ασφαλείας των πτήσεων, οι οποίοι εργάζονται δύσκολες ώρες», αναφέρει το συνδικάτο σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. «Τα συμπληρώματα δεν έχουν βελτιωθεί από το 2006 και διαπραγματευόμαστε μια αύξηση από το 2013», σημειώνει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος