Ένας Γεωργιανός σκότωσε πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους και έναν αστυνομικό, ανοίγοντας πυρ από το μπαλκόνι ενός κτιρίου κατοικιών και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας.
Το κίνητρο των φόνων που σημειώθηκαν στην πόλη Σαγκαρέζο, η οποία βρίσκεται ανατολικά της πρωτεύουσας Τμπιλίσι, δεν είναι σαφές.
«Επιπλέον ομάδες της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν επί τόπου καθώς και μια ειδική μονάδα του υπουργείου Εσωτερικών. Κατά την άφιξή τους ο κατηγορούμενος φέρεται ότι αυτοκτόνησε με όπλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τα γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης ήταν ένας Γεωργιανός πρώην στρατιωτικός ο οποίος είχε υπηρετήσει στην γεωργιανή αποστολή στο Αφγανιστάν.
Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος