General SVR: «Ο Πούτιν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του – Επιδεινώνεται η υγεία του»

Array

Στο προσκήνιο έρχονται ξανά τα σενάρια για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς σύμφωνα με το δίκτυο του Telegram “General SVR”, ο Ρώσος πρόεδρος έπεσε από τις σκάλες της επίσημης κατοικίας του, παρά το ότι φορά υποδήματα με αντιολισθητική σόλα όταν κινείται στο σπίτι του.

Ο 70χρονος Ρώσος ηγέτης, η υγεία του οποίου έχει επιδεινωθεί εμφανώς από τότε που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, υπέστη το ατύχημα το βράδυ της Τετάρτης όταν γλίστρησε κατεβαίνοντας τις σκάλες στο σπίτι του στη Μόσχα“, υποστηρίζει το General SVR επικαλούμενο σωματοφύλακές του.

Ο Πούτιν χτύπησε στον κόκκυγα, έπεσε πέντε σκαλιά, στη συνέχεια γύρισε στο πλάι και γλίστρησε από άλλα δύο. Η απότομη πρόσκρουση του προκάλεσε ακούσια αφόδευση λόγω καρκίνου στον γαστρεντερικό σωλήνα“, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τρεις αξιωματικοί ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να μεταβεί στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που υπηρετούν στην κατοικία. Μετά από πλήρη εξέταση, διαγνώστηκε κάκωση του κόκκυγα και των μαλακών μορίων. Δεν διαγνώστηκε κάτι κρίσιμο και το τραύμα αντιμετωπίστηκε με παυσίπονα” προσθέτει το δίκτυο.

Το General SVR έχει συχνά αναφερθεί στην υγεία του Πούτιν αν και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα στοιχείο για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του ή αποδείξεις ότι όντως έχει διασυνδέσεις εντός της φρουράς του.

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος