Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σήμερα στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία, από έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή και τη δημοτική αρχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09:00 τοπική ώρα, όταν αυτός ο άνδρας επιτέθηκε εναντίον τριών δημοτικών αστυνομικών, είπε στο AFP ο αντιδήμαρχος ασφαλείας και δημοτικής αστυνομίας της πόλης Γιανίκ Οανεσιάν.
Οι συνάδελφοι του αστυνομικού που τραυματίστηκε «απάντησαν αρχικά με τη χρήση μη θανατηφόρων όπλων, κατόπιν ένας εξ αυτών» πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον δράστη, εξήγησε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, που βρισκόταν στη Μασσαλία σήμερα το πρωί για τα εγκαίνια της νέας αστυνομικής διεύθυνσης, «ο δράστης είναι Γάλλος»: «Προς το παρόν, εξ όσων γνωρίζω, δεν είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές και είχε καθαρό ποινικό μητρώο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος