Γαλλία – Εξαφάνιση αγοριού 2 ετών: Αν ήταν ζωντανό θα το είχαμε βρει, ανακοίνωσε η αστυνομία

Τέσσερις ημέρες ερευνών από 800 χωροφύλακες, πυροσβέστες, εθελοντές, ελικόπτερα, drones και θερμικές κάμερες, απέβησαν άκαρπες στην υπόθεση εξαφάνισης του μόλις 2 ετών Εμίλ από έναν επαρχιακό οικισμό στη νότια Γαλλία. «Εάν ήταν ζωντανός θα τον είχαμε βρει», είπε εκπρόσωπος των αρχών επιβεβαιώνοντας ότι πλέον ερευνούν «εάν το αγόρι χτυπήθηκε από τρακτέρ ή όχημα». 

Ανατριχιαστικοί παραλληρισμοί ως προς τις συνθήκες του θανάτου βρίσκουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τη σειρά του BBC The Missing, με σενάριο για εξαφάνιση παιδιού που τελικά βρίσκεται άψυχο σε αυτοκίνητο οδηγού που το είχε σκοτώσει.

Οι αρχές δεν μπορούν πλέον α αποκλείσουν ότι ο Εμίλ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Haut Vernet τον μικρό οικισμό των Άλπεων με 20 περίπου σπίτια και ότι ο πανικόβλητος δολοφόνος του κρύβει το σώμα του.

«Είναι προφανές ότι, έχουμε περάσει σε άλλη διάσταση. Οι ακροάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη», είπε ο εκπρόσωπος της χωροφυλακής, αναφερόμενος στις συνεντεύξεις με «κατοίκους και πιθανούς μάρτυρες».

Ο Εμίλ εθεάθη για τελευταία φορά να περπατά στο δρόμο του σπιτιού των παππούδων του το απόγευμα του Σαββάτου, είπε ένας εισαγγελέας.

Περίπου 500 εθελοντές βοήθησαν επίσης στην έρευνα, αναζητώντας τον Εμίλ στα δάση και στα χωράφια με ελπίδα ότι θα εμφανιζόταν «εάν άκουγε τη φωνή της μητέρας του που τον καλούσε από ένα ελικόπτερο».

«Το χωριό των καταραμένων»

Κάτοικοι του γαλλικού οικισμού Haut Vernet μιλούν για «χωριό των καταραμένων» υπενθυμίζοντας ότι τον Μάρτιο του 2015, σημειώθηκε το αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 150 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο μωρά, όταν Airbus A320 της Germanwings συνετρίβη σκόπιμα από τον συγκυβερνήτη Andres Lubitz, ο οποίος στο παρελθόν είχε λάβει θεραπεία για τάσεις αυτοκτονίας.

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος