Φονική κατάρρευση εξαώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Σε επτά ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών, ενώ περισσότεροι από 120 άνθρωποι έχουν διασωθεί από τα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Κένυας.

Το εξαώροφο αυτό οικοδόμημα στο βορειοανατολικό Ναϊρόμπι, στο οποίο διέμεναν περίπου 150 οικογένειες, κατέρρευσε το βράδυ της Παρασκευής μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην πόλη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KTN News, τα σωστικά συνεργεία του κενυατικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζουν τις έρευνές τους για επιζώντες στα συντρίμμια του κτιρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό αρχείου: Eurokinissi/AP Photo/Sayyid Abdul Azim

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος