Φαν της Τέιλορ Σουίφτ ο πρωθυπουργός Τριντό – Την κάλεσε να συμπεριλάβει τον Καναδά στην περιοδεία της

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό μέσω twitter προσπάθησε να πείσει την Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ να προσθέσει τον Καναδά στην παγκόσμια περιοδεία της “Eras Tour“, αφού η Σουίφτ ανακοίνωσε 14 νέες ημερομηνίες συναυλιών της στην Ευρώπη.

«Γεια. Εγώ είμαι. Ξέρω μέρη στον Καναδά που θα χαίρονταν πάρα πολύ να σε δουν. Επομένως, μην το κάνεις αυτό άλλο ένα σκληρό καλοκαίρι (cruel summer). Ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα», έγραψε ο Τριντό, απαντώντας αργά χθες το βράδυ σε ένα tweet της Σουίφτ που είχε αναρτηθεί νωρίτερα με τις νέες ημερομηνίες και σταθμούς της περιοδείας της.

Το τραγούδι της Σουίφτ “Cruel Summer“, που κυκλοφόρησε το 2019, ερμηνεύεται στην περιοδεία και έχει γίνει μεγαλύτερη επιτυχία φέτος από ό,τι όταν πρωτοεμφανίστηκε στο άλμπουμ της “Lover”.

Η περιοδεία, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο στην Αριζόνα, περιλαμβάνει περισσότερες από 100 συναυλίες μέχρι το καλοκαίρι του 2024 στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία, αλλά καμία στον Καναδά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μη επιλογή του Καναδά στο πρόγραμμα συναυλιών της Σουίφτ γίνεται αντικείμενο πολιτικής συζήτησης. Τον περασμένο μήνα, ο συντηρητικός βουλευτής Ματ Τζενερούξ κατέθεσε αυτό που αποκάλεσε «επίσημο παράπονο» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ικετεύοντας την Αμερικανίδα ποπ να κανονίσει συναυλίες στον Καναδά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος