Ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε στον δεκαπεντάχρονο γιο του ζεύγους που δολοφονήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ. Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου αναχώρησε για την Αθήνα και τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει την έκθεσή της για την υπόθεση.
Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ αστυνομική πηγή, διαπιστώνεται σύγκλιση στη θέση των ιατροδικαστών Χ. Σπηλιοπούλου και της Κυπρίας συναδέλφου της Ελένης Αντωνίου αναφορικά με τη στυγερή διπλή δολοφονία του ζεύγους.
Όλα τα τεκμήρια βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ανακριτικών Αρχών εν αναμονή και των εξετάσεων του γενετικού υλικού, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο το μοιραίο βράδυ υπήρχε στην κατοικία ξένο προς την οικογένεια άτομο.
Εξάλλου, οι ανακριτές ενημέρωσαν τον γενικό εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, από τον οποίο πήραν οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος