Qatargate: «Μπλόκαραν» 6 τραπεζικούς λογαριασμούς των Παντσέρι, Τζόρτζι, Βιζεντίνι

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Ιl Giornale, το δικαστήριο του Μπέργκαμο μπλόκαρε έξι τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν στον Αντόνιο Παντσέρι και στην κόρη του Σίλβια, στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και στον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδικάτων Λούκα Βιζεντίνι.

Το αίτημα για «πάγωμα» των λογαριασμών προήλθε από την εισαγγελία των Βρυξελλών και, σύμφωνα με πληροφορίες, στους λογαριασμούς του Παντσέρι και της κόρης του υπάρχουν συνολικά 240.000 ευρώ.

Ο Βιζεντίνι δήλωσε ότι δεν ενημερώθηκε για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του και ότι μένει «έκπληκτος», διότι από τον λογαριασμό αυτόν αποπληρώνει «στεγαστικό δάνειο», αποκλειστικά και μόνον από τον μισθό του.

Προφυλακισμένη η Καϊλή

Στο μεταξύ, την πύλη των φυλακών όπου κρατείται η Εύα Καϊλή πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο πατέρας της, μια μέρα με την απόφαση του Βέλγου εισαγγελέα να παραμείνει προφυλακισμένη η Ελληνίδα ευρωβουλευτής για ακόμη έναν μήνα.

Ο πατέρας της ευρωβουλευτού, ο οποίος είχε εντοπιστεί με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τις φυλακές.

Την απόφαση έλαβαν με “πολιτικά κριτήρια”, δήλωσε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Είναι μόνη της μέσα στη φυλακή, δυστυχώς και το μωρό της που είναι μόλις 22 μηνών είναι επίσης μόνο, είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς, η Εύα Καιλή αισθάνεται ότι ζει μία καταστροφή» πρόσθεσε ο ίδιος.
Πηγές: ΕΡΤ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος