Ολλανδία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς μέσα σε εστιατόριο McDonald’s

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σήμερα σε εστιατόριο της αλυσίδας McDonald’s στην πόλη Τσβόλε της βορειοανατολικής Ολλανδίας, σύμφωνα με την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

«Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς» ανέφερε η ολλανδική αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter. Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός RTV Oost μετέδωσε ότι η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα (τοπική ώρα).

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα θύματα έτρωγαν, όταν ο ένοπλος μπήκε στο εστιατόριο και τα πυροβόλησε, σε μία – κατά τα φαινόμενα – «στοχευμένη» επίθεση.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Οι διασώστες προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή ένα από τα δύο άτομα που πυροβολήθηκαν, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ολλανδική αστυνομία απηύθυνε έκκληση προς όποιον ήταν αυτόπτης μάρτυρας να καταθέσει, απέκλεισε την περιοχή και αναζητεί τον δράστη. Στην έρευνα συμμετείχε, μεταξύ άλλων, ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος