Επίθεση καρχαρία στη Χουργκάντα: Τα λείψανα του άτυχου Ρώσου βρέθηκαν στο στομάχι του αρπακτικού

Τα λείψανα του άτυχου Ρώσου που δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από καρχαρία σε θέρετρο της Αιγύπτου βρέθηκαν μέσα στο στομάχι του αρπακτικού, το οποίο εντοπίστηκε και αφού σύρθηκε μέχρι την ακτή ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Ο Βλαντιμίρ Ποπόφ, 23 ετών, περικυκλώθηκε από τον καρχαρία τίγρη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Χουργκάντα της Ερυθράς Θάλασσας. Στη συνέχεια, ο καρχαρίας πιάστηκε και σύρθηκε στη στεριά. Μετά τη διενέργεια αυτοψίας, οι ειδικοί βρήκαν λείψανα του Ποπόφ μέσα στην κοιλιά του καρχαρία, ανέφερε η εφημερίδα Al Arabiya.

Ο καθηγητής στο Αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών, Δρ. Ο Mahmoud Dra είπε ότι ο καρχαρίας ήταν θηλυκός και δεν βρέθηκε τίποτα άλλο στο στομάχι του.

Το θύμα με τον πατέρα του, Γιούρι Ποπόφ, ζούσαν στην Αίγυπτο αρκετούς μήνες πριν το περιστατικό. Ο Γιούρι είπε ότι θα αποτεφρώσει τη σορό του γιου του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους, τη Ρωσία.

Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι το σώμα του καρχαρία έχει παραδοθεί για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με έναν καρχαρία που «ήταν η αιτία πολλών προηγούμενων ατυχημάτων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος