Ένθετο Κόσμος: Σε προεκλογική περίοδο εισέρχεται η Τουρκία

Έπειτα από ένα πολιτικό θρίλερ τριών ημερών η «Συμμαχία των έξι» της τουρκικής αντιπολίτευσης κατάφερε να επανενωθεί και συμφώνησε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να ηγηθεί του Συνασπισμού εναντίον του Ερντογάν στις προσεχείς εκλογές.

Ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποσχέθηκε ότι η «Συμμαχία των έξι» θα ανατρέψει το προεδρικό σύστημα του Ταγίπ Ερντογάν και η Τουρκία θα επιστρέψει στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS:

Σε κλοιό καύσωνα με θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου βρίσκεται η Αυστραλία, την ώρα που και η νότια Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με ακραίες συνθήκες, έντονης χειμερινής ξηρασίας, η οποία προκαλεί αυξανόμενη ανησυχία στις κυβερνήσεις για τα αποθέματα νερού σε όλη την ήπειρο.

To πολυφωτογραφημένο βουνό της Ελβετίας, Μάτερχορν αφαιρείται από τις συσκευασίες της διάσημης σοκολάτας Τομπλερόνε έπειτα από 43 χρόνια.

Το μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό συνέδριο του πλανήτη επέστρεψε δυναμικά και μετέτρεψε τη Βαρκελώνη για λίγες ημέρες σε πρωτεύουσα των εξελίξεων στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο. Οι κολοσσοί του διαδικτύου παρουσίασαν από ιπτάμενα ταξί έως σκύλους ρομπότ, δίνοντας το στίγμα τους για την καθημερινότητα του μέλλοντος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος