Ένθετο Κόσμος: Οι Δημοκρατικοί κλείνουν την ψαλίδα στη Νεβάδα – «Πόλεμος» Τραμπ με τον μεγιστάνα των media, Ρούμπερτ Μέρντοχ

Κλείνουν την ψαλίδα στη Νεβάδα οι Δημοκρατικοί ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να καταφέρουν να πάρουν και τον έλεγχο στη Βουλή. Παράλληλα αναταραχή επικρατεί στο στρατόπεδο του Τραμπ καθώς οι οπαδοί του τού ζητούν να ανακοινώσει υποψηφιότητα, με τα στελέχη των Ρεπουμπλικανών να διαφωνούν. Την ίδια στιγμή μαίνεται «πόλεμος» μεταξύ του Τραμπ και του μεγιστάνα του Τύπου, Ρούμπερτ Μέρντοχ. Ο ιδιοκτήτης του FOX News αποκάλεσε τον πρώην Πρόεδρο «αποτυχημένο» και στηρίζει τον ντε Σάντις.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΣΤΟ NHS – ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

Απεργία πριν τα Χριστούγεννα ξεκινούν οι νοσοκόμοι του Εθνικού Συστήματος Υγείας για πρώτη φορά στην ιστορία τους, εδώ και τουλάχιστον έναν αιώνα. Ζητούν αυξήσεις μισθών, υψηλότερες από τον πληθωρισμό.

ΔΥΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ CHALLERGER

Δύτες που γύριζαν ντοκιμαντέρ για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανακάλυψαν ένα μεγάλο κομμάτι του διαστημικού λεωφορείου, Challenger, το οποίο εξερράγη 70 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του τον Ιανουάριο του 1986.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος