Ένθετο Κόσμος: Δεύτερη ευκαιρία για απολεσθέντα δέματα στη Γαλλία – Πωλούνται με το κιλό

Στη Γαλλία, χρυσές δουλειές κάνει μία εταιρεία που συλλέγει χαμένα δέματα και τα πουλά ξανά με μόλις 14 ευρώ το κιλό!

Ωστόσο, υπάρχει μία μικρή παγίδα – οι αγοραστές δεν ξέρουν τι υπάρχει μέσα στα δέματα. Η εταιρεία Destock Colis στα περίχωρα του Παρισιού αγοράζει μη παραδοθέντα δέματα, τα οποία εγκαταλείπονται σε αποθήκες ιδιωτικών εταιρειών, και τα διαθέτει προς πώληση για το ευρύτερο κοινό. Οι επίδοξοι αγοραστές κάνουν ουρές έως και μία ώρα για να επιλέξουν πρώτοι τα δέματα, με την ελπίδα ότι τελικά θα έχουν πάρει κάτι καλό! 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNews

Κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης κήρυξαν στις περισσότερες περιοχές του Περού οι Αρχές της χώρας λόγω της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων δάγκειου πυρετού έπειτα από ένα κύμα καύσωνα και έντονων βροχοπτώσεων λόγω του φαινομένου Ελ Νίνιο.

Νέες εικόνες από τον Οδυσσέα

Το διαστημόπλοιο Οδυσσέας της ΝΑΣΑ έστειλε τις πρώτες εικόνες από το νότιο πόλο της Σελήνης, όπου κανένα άλλο σκάφος δεν είχε προσεδαφιστεί ποτέ. Ο Οδυσσέας, προσεληνώθηκε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή και εξακολουθεί να επικοινωνεί με το κέντρο ελέγχου της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, δίνοντας στη δημοσιότητα τις δύο φωτογραφίες, μία κατά τη διάρκεια της καθόδου και μία άλλη, 35 δευτερόλεπτα μετά την πτώση του, που δείχνει τον κρατήρα Μάλαπερτ. Το σκάφος μεταφέρει επιστημονικά εργαλεία της ΝΑΣΑ, που ήθελε να εξερευνήσει τον νότιο πόλο της Σελήνης προτού στείλει εκεί αστροναύτες, στο πλαίσιο των αποστολών Artemis. 

Μετά τις πασαρέλες κατακτά τον πάγο

Το διάσημο μοντέλο των nineties  Σίντι Κρόφορντ με απαράμιλλο στιλ αποδεικνύει  ότι διαθέτει ταλέντο και στο χόκεϊ επί πάγου!    

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος