Ένθετο Κόσμος: Αλληλοσπαράζονται τα παιδιά του Αλέν Ντελόν για την κατάσταση του πατέρα τους

Tεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με το διάσημο Γάλλο ηθοποιό, Αλέν Ντελόν, και τους καβγάδες μεταξύ των παιδιών του που αλληλοκατηγορούνται για την κατάσταση του πατέρα τους.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα είχε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής ώστε να προσελκύσει η Επιτροπή περισσότερους νέους στις κάλπες στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς έκανε έμμεση «πρόταση» στη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, να παροτρύνει τους νέους στην Ευρώπη να πάνε να ψηφίσουν, καθώς όπως είπε «οι νέοι είναι αυτοί που μπορούν να ενθαρρύνουν τους νέους».

Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ “MOONWALKERS”

Στα διαστημικά ταξίδια στη Σελήνη  είναι αφιερωμένο το υπερθέαμα “The Moonwalkers. Ένα ταξίδι με τον Τομ Χανκς”  που φιλοξενείται στο Lighthouse του Λονδίνου. Ο διάσημος ηθοποιός μεταφέρει στο κοινό την αγάπη του για το Διάστημα παρουσιάζοντας με λεπτομέρειες όλες τις αποστολές της ΝΑSΑ στη Σελήνη από την εποχή του προγράμματος Απόλλων μέχρι τις σύγχρονες  του νέου προγράμματος Άρτεμις και τις προοπτικές τους.  

ΑΥΣΤΡΙΑ

Μία 31 ετών κληρονόμος τεράστιας περιουσίας ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει 25 εκατομμύρια ευρώ, καθώς θεωρεί αδικία το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, ενώ, όπως λέει, δεν έχει κάνει τίποτα για να τις αξίζουν τόσα χρήματα. Η Μαρλίνε Ένγκελχορν προέρχεται από μία βαθύπλουτη οικογένεια και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και άλλους που κέρδισαν, όπως υποστηρίζει, το “τζόκερ της γέννησης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος