Έλον Μασκ: Απολογήθηκε σε απολυμένο εργαζόμενο που πάσχει από μυϊκή δυστροφία

«Τι δουλειά κάνετε;» τον ρώτησε ο Έλον Μασκ, όταν τελικά ο εργαζόμενος απευθύνθηκε στον ίδιο ρωτώντας τον εάν έχει απολυθεί αφού τον αποκάλεσε ως τον  «χειρότερο»

«Συγγνώμη» ζήτησε ο επικεφαλής της Twitter σε εργαζόμενο, ο οποίος πάσχει από μυϊκή δυστροφία και έχει κάνει εκστρατεία στην Ισλανδία για καλύτερη πρόσβαση σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Πρόκειται για τον 45χρονο Halli Thorleifsson σε διευθυντική θέση για σχεδιασμό προϊόντων για το Twitter, ο οποίος δήλωσε στο BBC ότι «άνοιξε τον υπολογιστή του πριν από εννέα ημέρες και είδε την οθόνη γκρίζα και κλειδωμένη από την πρόσβαση στο Twitter, ενώ κανείς δεν του απαντούσε εάν παραμένει ή όχι υπάλληλος του ‘Ελον Μασκ».

«Τι δουλειά κάνετε;» τον ρώτησε ο Έλον Μασκ, όταν τελικά ο εργαζόμενος απευθύνθηκε στον ίδιο ρωτώντας εάν έχει απολυθεί. Ο δισεκατομμυριούχος έγραψε ανάρτηση με την οποία αποκαλούσε τον Thorleifsson ως τον «χειρότερο». Στη συνέχεια το διέγραψε. Λίγες ώρες αργότερα του ζήτησε συγγνώμη, ενώ φάνηκε να του δίνει πίσω και τη δουλειά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος