Έκρηξη αυτοκινήτου στο Λίβερπουλ: Συλλήψεις για τον θάνατο ενός ανθρώπου

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν για την έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο έξω από το Γυναικολογικό Νοσοκομείο στο Λίβερπουλ, στη βόρεια Αγγλία, η οποία προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό ενός άλλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, ένας άνδρας, επιβάτης του αυτοκινήτου, έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε και παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Πρίτι Πατέλ ανέφερε ότι ενημερώνεται συνεχώς για το συμβάν, ενώ τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 26 και 21 ετών, προσήχθησαν στην περιοχή Κένσινγκτον και συνελήφθησαν βάσει του Νόμου περί Τρομοκρατίας.

Η αστυνομία θεωρεί πως το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο συμβάν ήταν ένα ταξί που σταμάτησε στο νοσοκομείο λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη. Η αστυνομική διευθύντρια Σιρένα Κένεντι δήλωσε πως η αστυνομία κλήθηκε έπειτα από αναφορές για έκρηξη σε αυτοκίνητο λίγο πριν από τις 13:00 σήμερα.

Η εργασία είναι σε εξέλιξη προκειμένου να προσδιοριστεί τι συνέβη“, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης. “Παραμένουμε ανοικτοί όσον αφορά το τι προκάλεσε την έκρηξη, όμως με δεδομένο το πώς συνέβη, η αντιτρομοκρατική ηγείται της έρευνας που υποστηρίζεται από την αστυνομία του Μερσεϊσάιντ.

Η αστυνομία ανέφερε πως η έκρηξη δεν χαρακτηρίζεται τρομοκρατικό συμβάν σε αυτό το στάδιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος