Έφηβος επιτέθηκε στον κιθαρίστα των Def Leppard, Ρικ Άλεν

Ένας 19χρονος επιτέθηκε βίαια στον κιθαρίστα των Def Leppard, Ρικ Άλεν, έξω από το ξενοδοχείο “Four Seasons” στην Φλόριντα των ΗΠΑ

Ο Ρικ Άλεν είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς ντράμερ στην ιστορία, διότι παίζει τα ντραμς μονάχα με το ένα του χέρι, καθώς είχε χάσει το άλλο του χέρι σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1984.

Ο 59χρονος μουσικός βρισκόταν στην Φλόριντα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, για να δώσουν μια συναυλία στο “Seminole Hard Rock Hotel and Casino” μαζί με τους Mötley Crüe, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Έμενε στο ξενοδοχείο “Four Seasons” και την νύχτα που δέχθηκε την βίαια επίθεση, είχε βγει έξω για να καπνίσει.

Ο νεαρός σύμφωνα με την Αστυνομία, κρυβόταν πίσω από μία κολόνα έξω από το ξενοδοχείο και με το που είδε τον ντράμερ των Def Leppard όρμησε προς τα πάνω του και τον έριξε στο έδαφος, τραυματίζοντάς τον ελαφριά στο κεφάλι.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό του 59χρονου ντράμερ, ο οποίος αμέσως ζήτησε να διωχθεί ποινικά ο 19χρονος που του επιτέθηκε.

Μία γυναίκα βγήκε βιαστικά από το ξενοδοχείο, με σκοπό να βοηθήσει τον πεσμένο Ρικ Άλεν, όμως ο 19χρονος επιτέθηκε και σε αυτή, χτυπώντας την πολλές φορές και σέρνοντάς την από τα μαλλιά. Εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει προς την υποδοχή του ξενοδοχείου, όμως αυτός την έπιασε και ακόμη μία φορά την έσυρε από τα μαλλιά.

Στην συνέχεια διέφυγε από την σκηνή, όμως δεν κατάφερε να φύγει μακριά, καθώς οι Αρχές τον συνέλαβαν ενώ έσπαγε τζάμια αυτοκινήτων έξω από ένα κοντινό ξενοδοχείο.

Ο νεαρός κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη, εγκληματική βλάβη και για κακοποίηση ενός ανάπηρου ενήλικα.

Αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του αν γνώριζε σε ποιον είχε επιτεθεί και στην ερώτηση άμα είχε ακούσει ποτέ κάποιο τραγούδι των Def Leppard.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος