Έχασε τη μάχη με τον εθισμό του ο Ian Royce — Πέθανε σε ηλικία 51 ετών

Πέθανε στα 51 του έτη, ο Ian Royce, γνωστός από το διαγωνιστικό σόου «Βρετανία έχεις ταλέντο» από σοβαρή πνευμονία και πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω χρόνιας, υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε τις τελευταίες του στιγμές κοντά σε φίλους και συγγενείς και χάρη στην ιατρική φροντίδα των ιατρών και των φαρμάκων δεν αισθανόταν πόνο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Ian. Για παράδειγμα η εταιρεία του συναδέλφου του, Simon Cowell, «Syco», κοινοποίησε μια ανάρτηση στο «MailOnline», η οποία έγραφε: «Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Royce σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

https://twitter.com/davidvitty/status/1301063373522718721?s=20

Σημαντική ήταν η θετική στάση του Royce να ξεκινήσει θεραπεία για την καταπολέμηση του αλκοολισμού και του σεξουαλικού εθισμού, έπειτα από παρότρυνση του φίλου και συνεργάτη Simon Cowell και του Ant του BGT. 75 άτομα κατάφεραν να συγκεντρώσουν 12.000 δολάρια σε διάστημα 28 ημερών για τις θεραπείες του.

Μέσω του Twitter ο Royce μοιράστηκε την επιτυχία της θεραπείας του και την απόφαση του να την συνεχίσει στο εξωτερικό: «Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι οι πρώτες 28 ημέρες θεραπείας μου, έληξαν και θα πάω στο εξωτερικό για τους επόμενους 3 μήνες για να συνεχίσω τη θεραπεία μου και να δουλέψω πραγματικά για μένα και την ψυχολογία μου… έχω δεσμευτεί να εργαστώ σε όλα τα παραπάνω για να είμαι καλύτερος άνθρωπος για μένα και για τους γύρω μου».

Ο Royce ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν και ζήτησε συγνώμη από όσους είχε συμπεριφερθεί απρεπώς λόγω των εθισμών του και δήλωσε πως θα αποσυρθεί από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «Θα απέχω από τα social media και ανυπομονώ να φέρω σπίτι ένα νέο Ian για το 2020 που θα είναι αληθινός, ειλικρινής και δεσμευμένος να παραμείνει καλά. Σας εύχομαι λοιπόν αγάπη και ευτυχία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος