Τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 58 τραυματίστηκαν χθες Τρίτη όταν λεωφορείο ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο στην πολιτεία Βερακρούς, στο ανατολικό Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Το δυστύχημα έγινε νωρίς χθες το πρωί σε δρόμο που συνδέει τις πόλεις Λα Τινάχα και Ακαγιούκαν, στο νότιο τμήμα της πολιτείας, εξήγησαν οι αρχές μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου στην Εθνική Φρουρά δήλωσε πως το δυστύχημα κατά τις πρώτες ενδείξεις οφειλόταν σε λάθος του οδηγού.
Χρειάστηκε τεράστια κινητοποίηση των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας λόγω του μεγάλου αριθμού των θυμάτων, ανέφερε η πολιτειακή κυβέρνηση της Βερακρούς.
Δεκάδες τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της πολιτείας, οι επτά από τους οποίους νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις δυνάμεις ασφαλείας.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος