Δημοσιογράφος CBS για το χαμένο υποβρύχιο και την εμπειρία του σε αυτό: Είμαι συντετριμμένος – Δεν θα πω ψέματα, ήμουν λίγο νευρικός πριν μπω

Με το υποβρύχιο που έχει χαθεί στα βάθη του ωκεανού είχε πραγματοποιήσει επιτυχή κατάδυση στο ναυάγιο του Τιτανικού ο δημοσιογράφος του δικτύου CBS, Ντέιβιντ Πογκ.

Στην επικοινωνία του με την ΕΡΤ δηλώνει συγκλονισμένος με την εξαφάνιση του υποβρυχίου, ενώ μεταξύ είχε αναφέρει: «Δεν θα πω ψέματα, ήμουν λίγο νευρικός» αναφερόμενος στο πώς ένιωθε πριν επιβιβαστεί.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Υποβρύχιο – Αμερικανική Ακτοφυλακή: Έχουν αέρα για 40 ώρες – Αποστολή τηλεχειριζόμενου οχήματος

Στην -τότε- επιτυχή κατάδυση το ναυάγιο του Τιτανικού αναδύθηκε μπροστά στα έκπληκτά μάτια όλων. Πριν επιβιβαστεί στο υποβρύχιο ο Πογκ, όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες έπρεπε να υπογράψει πως αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι μπορεί να πάει στραβά σε μια τέτοια, ριψοκίνδυνη επιχείρηση.

Ανέφερε χαρακτηριστικά για το τι έπρεπε να υπογραφεί: «Πειραματικό υποβρύχιο σκάφος που δεν έχει εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από οποιονδήποτε ρυθμιστικό φορέα και θα μπορούσε να οδηγήσει σε σωματικό τραυματισμό, αναπηρία, συναισθηματικό τραύμα ή θάνατο».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, με περισσή άνεση ο ιδρυτής της εταιρίας εξηγούσε πως παρά τα αμφίβολα υλικά κατασκευής του υποβρυχίου, αυτό είναι σε θέση να διεκπεραιώσει ένα ασφαλές ταξίδι.

«Τρέχουμε όλο αυτό το πράγμα με αυτό το χειριστήριο παιχνιδιού» ακούγεται να λέει.

Πηγή: ΕΡΤ | Επιμέλεια: Ελβίρα Κρίθαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος