Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνει μία «Διάσκεψη για την Ευρώπη» στο Βερολίνο την ερχόμενη Πέμπτη 02. Νοεμβρίου. Στη διάσκεψη στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έχουν προσκληθεί οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών της ΕΕ καθώς και των υποψηφίων προς ένταξη στην ΕΕ χωρών.
«Για την υπουργό Εξωτερικών, Αναλλένα Μπέρμποκ είναι σημαντικό, ιδίως στην σημερινή παγκόσμια συγκυρία, είναι σημαντικό το ζήτημα, με ποιο τρόπο θα καταστεί μία προοπτικά μεγαλύτερη ΕΕ έτοιμη για το μέλλον», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Κρίστιαν Βάγκνερ, απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ.
Για το σκοπό αυτόν έχουν προσκληθεί στην ημερήσια διάσκεψη οι υπουργοί Εξωτερικών όχι μόνον των χωρών-μελών της ΕΕ αλλά και εκείνων που βρίσκονται σε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη-χώρας. Για τη συμμετοχή του στη διάσκεψη θα μεταβεί στο Βερολίνο ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος.
Ανταπόκριση: Γιώργος Παππάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος