Δάκτυλος Ρωσίας και Κίνας ο διασυρμός της Κέιτ, λέει η Daily Telegraph

Ανταπόκριση – Λονδίνο: Ευδοξία Λυμπέρη

Η Κίνα γίνεται πρωτοσέλιδο στην Daily Telegraph επειδή πηγές του Whitehall δηλαδή της κυβέρνησης, πιστεύουν ότι το Πεκίνο, η Ρωσία και το Ιράν τροφοδοτούν την παραπληροφόρηση για την Κάθριν, την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη φοβούνται ότι οι χώρες αυτές βρίσκονται πίσω από τη διάδοση “άγριων θεωριών συνωμοσίας” για την υγεία της. “Μέρος του τρόπου δράσης των εχθρικών κρατών είναι να αποσταθεροποιούν τα πράγματα”, αναφέρει κυβερνητική πηγή.

Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς Κάρολος ελπίζει να παραστεί στην εκκλησιαστική λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα την επόμενη εβδομάδα, αλλά οι ειδικοί αποκαλύπτουν ότι ο μονάρχης πρόκειται να παραδώσει ένα ειδικό μήνυμα πριν από αυτό.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα ηχογραφήσει ένα πασχαλινό μήνυμα ελπίδας που θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στον καθεδρικό ναό του Γουόρσεστερ, την ώρα που η σύζυγός του βασίλισσα Καμίλα θα ηγείται της τελετής.

Ο ίδιος ο βασιλιάς δεν είναι σε θέση να παραστεί στην ετήσια εκδήλωση, καθώς έχει αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του όσο υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Ωστόσο, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν χθες το βράδυ ότι ελπίζει να ηγηθεί της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησιαστική λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος